Grondwerk

Grondwerk

 

Bij de meeste opdrachten is er behoefte aan grondverzet. Vaak moet grond worden opgehoogd, afgegraven of verplaatst worden. Al snel gaat het om een hoeveelheid die mensen niet graag met de hand aanpakken. In zo'n geval is het makkelijk om beschikking te hebben over een machine met machinist. F.Poos grondwerk kan vrijwel iedere opdracht in het grondverzet voor u uitvoeren, of het nu gaat om een aanleg van een paardenbak tot het uitgraven van een fundering.

 

Kabelaanleg

De afgelopen jaren is F.Poos actief geweest bij vele grote kabelprojecten in diverse regio's in Nederland. Vaak gaat het hierbij om aanleg van glasvezel. Deze projecten lopen uiteen van herstructurering in stedelijk gebied tot kilometers berm. Van A tot Z kan F. Poos grondwerk deze projecten uitvoeren.

 

Kijk hieronder naar enkele impressies van voor grondwerk gerelateerde projecten

Volg FPOOS op:

Graafmachine werkzaamheden

 

Grondverzet, afgravingen, ophogingen, funderingen etc.

Diverse kabelwerken

Fpoos is actief in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Dit kunnen particuliere initiavieven in buitengebieden zijn maar ook herstructurering van infrastructuur, nieuwbouw of uitbreiding van bestaande kabelnetwerken.

Overige werk

 

Grondwerk is een breed begrip. Fpoos heeft ook veel ervaring in allerlei werkzaamheden die in het velengde liggen van grond- en tuin werk. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van afrastering, omheiningen, maar ook het snoeien van bomen en bosbouw. Laatsgenoemde komt veelal in de wintermaanden voor. Ook in sloopwerkzaamheden is Fpoos actief.

Copyright @ All Rights Reserved